Jeg er urtekvinnen og er utdannet herbalist, eller urteterapeut som vi ville sagt på norsk, og jeg arbeider med urtemedisin for å hjelpe mennesker.

Min hovedinteresse er å hjelpe de som sliter med helseplager og som uten hell har prøvd å få hjelp fra det offentlige helsesystemet. Jeg sier ikke at jeg kan hjelpe alle, men jeg sier at jeg legger hele min sjel i å hjelpe andre, nettopp fordi jeg selv har fra gammelt av vært en av de som gikk årevis mellom leger i det offentlige systemet uten å få hjelp.

Det var ikke før jeg fant urtemedisin at noe positivt skjedde, og mitt mål er å dele kunnskapen videre til andre slik at jeg får hjulpet så mange som mulig. Som urteterapeut vet jeg viktigheten av individuell tilnærming når det gjelder behandling av ulike helseplager.

Urtemedisinen kan være et kraftfullt verktøy for lindring og helbredelse på naturlig vis. Ved bruk av nøye utvalgte planter og deres unike egenskaper kan man oppnå balanse både fysisk og psykisk.

Kjernen i hvordan jeg arbeider er via kosthold, som er tilpasset hvert enkelt individ hvor jeg legger opp til bruk av urter i kosthold, eventuelt noen urtemedisiner.

Mitt motto er at mat er medisin med hjelp av urter.

Velkommen som ny klient hos meg, jeg vil gjøre mitt aller beste for å hjelpe deg hvis du har noen helseplager.

Jeg gjør oppmerksom på at en liten del av systemet jeg bruker er på engelsk, men etter avveining mellom forskjellige systemer jeg kan bruke for å hjelpe mine klienter best mulig, valgte jeg et system som ikke var mulig å oversette 100% til norsk. Jeg valgte systemet på grunn av at det var det beste som finnes på markedet. Systemutvikler har da gledet meg med at den vil bli oversatt til norsk i fremtiden. Jeg beklager hvis dette er en ulempe for deg, men i tilfelle du trenger hjelp kan du kontakte meg via online chat i systemet og be om hjelp. Jeg svarer da så snart jeg har anledning til. 

 


Urter og livsstil