Hvordan å se bra ut når åren smyger seg på

Must Try

Maria Hrefna Hjalmarsdottir Ringdal
Maria Hrefna Hjalmarsdottir Ringdalhttps://urtekvinnen.no
Jeg bor på et småbruk i Rogaland, hvor jeg driver hagen min etter permakulturprinsipp som passer ypperlig for meg som herbalist. Hagen min muldrer av planter som hager flest dessverre er uten. Jeg ble uteksaminert som herbalist høsten 2023. Dessverre så er jeg helt nylig blitt diagnosert med kreft, leiomyosarkom. Det gjør at livet mitt er litt vanskelig akkurat i disse dager (mars 2024) og jeg forventer at jeg må gjennomgå operasjon og kjemoterapi, med usikker utsikt på fremtiden. Jeg har ellers vært mer eller mindre syk i ca. 19 år og det har gjort at jeg ble herbalist. Jeg har ellers gått mellom det som føles hundrevis med leger, hvor jeg har ofte møtt veggen og ikke fått hjelp og ikke blitt hørt. Det gjelder likevel ikke alle leger jeg har gått til men en veldig stor andel og det forbauser meg. Det gjør at jeg ønsker å hjelpe dem som sliter med helseplager. Hvis jeg kan bidra til at noen får det bedre, da har jeg fått mye ut av livet.Ta kontakt hvis du tror jeg kan hjelpe deg via mine studier innen urtemedisin. Jeg har mindre tid nå som jeg skal ta kreftbehandling men jeg håper jeg etter hvert blir mer tilgjengelig. Uansett er det bare å ta kontakt hvis du ønsker. ... og ja, jeg er opprinnelig fra Island og er ellers utdannet innen markedsføring, IT, hudterapi, druedyrking, fiskeoppdrett og nå aller sist regenrativt landbruk. Jeg slutter aldri å utdanne meg, det er like viktig som å puste.

Jeg pleier å synes synd på kvinner som gjør alt de kan for å jakte på det evige unge utseende.  Det er som de ikke forstår at det er mulig å aldres på en vakker måte og beholde flott utseende.  Her er mine tips …

Ikke prøv å se ut som du er i 20-årene
Omfavn din alder.  En kvinne med hav av kunnskap, smart og moden kan være mer spennende enn en ungdom som ikke enda har lært seg livets lekse.  Ikke bruk for mye sminke.  Mye sminke vil gjøre rynker mer dype og det kan til tider se litt påtakelig ut.  Bruk lett makeup, ikke ta i for mye med maskara og fokuser på å bruke farger som fremhever dine øyne.  Kvinner som bruker farger for å fremheve det vakre får ekstra oppmerksomhet. Se velpleid ut og ikke overdriv.

Ta en god titt på frisyren du har hatt i alle år
Det kan være vanskelig.  Det som ofte skjer er at du blir vant til en frisyre som du så ikke kan slite deg loss fra.  Be frisøren din om gode råd.  Frisøren er ekspert med hår og kan ofte ha bedre ideer, hva gjelder form og farge på håret ditt i forhold til ansikt. Ikke vær redd å leke med former og farger for å gi utseendet et løft.  Bruk gjerne en av de programmene som finnes på markedet – hvor du kan laste opp et bilde av deg selv for å teste ut forskjellige frisyrer og farger.

Vis du er en moden kvinne med erfaring
Du har hatt mange år til å eksperimentere med forskjellige stiler.  Du vet hva som klær deg og ikke klær deg.  Stol på dine egne instinkter, men ikke lås deg i stilen du brukte for 100 år siden.  Se opp og kikke rundt, kanskje du bør prøve en ny og mer elegant look?  Du trenger ikke å gå i jeans for evig tid, kanskje det er på tide med kjole?  Vakre kjoler og stilig look.  Det finnes mange måter å ha en elegant stil uten at den føles for stram.  Personlig så orker jeg ikke høye hæler, men en nydelig langkjole og stilige sandaler – kan se utrolig flott ut.  Er det sommertid bør du ha perfekt pleide ben, med profesjonelt utført pedikyr og tilhørende neglelakk.  Det koster ikke så mye og for å vedlikeholde det er det nok med besøk på klinikken 1 gang i måneden.  Invester i deg selv.

Invester i ansiktet
I stedet for å sprenge budsjett med impuls-kjøp på hver ny make-up nyanse som kommer på mote, kan du heller prøve å investere i ansiktet enn hva du maler på det. Undersøk markedet, hva går an å gjøre?  Er det sunt?  Hvordan vil det påvirke huden din i fremtiden og så videre.  Personlig så anbefaler jeg ingen å bruke fillere.  Jeg har fulgt med trenden og må si at jeg synes mange damer som begynt å bruke fillere – rett og slett ikke ser så vakre ut.  Jeg har merket at etter en førstegangsbehandling så kan det jo være til nytte, men gjentatte ganger og overforbruk til slutt er ingen skjønnhetsoperasjon.  Mitt råd er å holde seg langt vekk fra fillere.  Botox – jo kanskje det, men husk at du tilsetter gift til kroppen, personlig ville jeg aldri finne på noe slikt og per i dag driver jeg en klinikk, hvor jeg har satt stopper for alle behandlinger utført med filler og botox, rett og slett fordi jeg ønsker ikke å ha ansvar for hvordan de ansikt som behandles vil kunne se ut i fremtiden.  Trenden skremmer meg og jeg håper at mange klinikker vil følge i våre fotspor.  Faktum er også at kremer har begrenset virkning og du skal være nøye med hvilke kremer du velger.  Tenk at de ikke skal inneholde ingredienser som kan skade kroppen din.  Parabener bør du holde deg langt vekk fra, men det finnes også en del andre ingredienser en bør være forsiktig med.  Vi anbefaler mikronålbehandling hvis du skal virkelig strebe etter en effekt til hudforbedringer.

Sist men ikke minst viktig, tenk på kosthold
Det er ikke noen hemmelighet at den største anti-age jobben du driver skjer innenfra.  Tenk at du bør spise økologisk mat og den skal være så lite bearbeidet som mulig, samt du skal ikke spise mat full av konserveringsmidler og andre kjemikalier.  Dette er mitt råd.  Kroppen var ikke lagt for å innta alle disse og bør behandles med respekt skal den duge i lengden og fungere bra.

Lite bearbeidet mat, ren slik den kommer som naturen opprinnelig mente den skulle være for kroppen vår, er det jeg anbefaler.  Vær flink med krydder, gjerne økologiske krydder.  Lær deg hva de forskjellige krydderne kan gjøre for kroppen.  Noen er faktisk vidundermiddel for helsen!  Alt med måte da.

 

Urtekvinnen har både en Facebook-side og en Facebook-gruppe som du kan bruke for å holde deg oppdatert. Du er velkommen til å ta kontakt via Facebook-gruppen og be om alle slags råd som har med planter og helse å gjøre fra María Hrefna, urtekvinnen. Du kan også sende en e-post via denne siden.

Lenke til Facebook-gruppen:
https://www.facebook.com/groups/urtekvinnen
All rådgivning er gratis

Ansvarsfraskrivelse: Informasjonen som gis på denne nettsiden er kun til utdanningsformål og er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling. Søk alltid råd fra legen din, helsepersonell eller en kvalifisert urtemedisiner med spørsmål du måtte ha angående en medisinsk tilstand. Se aldri bort fra profesjonell medisinsk rådgivning eller utsett å søke det på grunn av noe du har lest på denne nettsiden. Bruken av urtemedisiner bør gjøres med forsiktighet og i samråd med helsepersonell. Individuelle resultater kan variere, og bruk av urter er kanskje ikke passende for alle. Sørg alltid for sikkerheten og hensiktsmessigheten av urtemedisiner med helsepersonell før bruk. Det er ditt eget ansvar å verifisere alt som er skrevet på denne nettsiden, og vi vil på ingen måte bli holdt ansvarlige for informasjonen på denne siden. Vi kan ha skrevet noe feil uten å være klar over det, og du bør alltid bruke din egen dømmekraft.
- Annonse -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Annonse -spot_img

Helse og urter

- Annonse -spot_img

More Recipes Like This

- Annonse -spot_img