Hvordan å leve livet

Must Try

Maria Hrefna Hjalmarsdottir Ringdal
Maria Hrefna Hjalmarsdottir Ringdalhttps://urtekvinnen.no
Jeg bor på et småbruk i Rogaland, hvor jeg driver hagen min etter permakulturprinsipp som passer ypperlig for meg som herbalist. Hagen min muldrer av planter som hager flest dessverre er uten. Jeg ble uteksaminert som herbalist høsten 2023. Dessverre så er jeg helt nylig blitt diagnosert med kreft, leiomyosarkom. Det gjør at livet mitt er litt vanskelig akkurat i disse dager (mars 2024) og jeg forventer at jeg må gjennomgå operasjon og kjemoterapi, med usikker utsikt på fremtiden. Jeg har ellers vært mer eller mindre syk i ca. 19 år og det har gjort at jeg ble herbalist. Jeg har ellers gått mellom det som føles hundrevis med leger, hvor jeg har ofte møtt veggen og ikke fått hjelp og ikke blitt hørt. Det gjelder likevel ikke alle leger jeg har gått til men en veldig stor andel og det forbauser meg. Det gjør at jeg ønsker å hjelpe dem som sliter med helseplager. Hvis jeg kan bidra til at noen får det bedre, da har jeg fått mye ut av livet.Ta kontakt hvis du tror jeg kan hjelpe deg via mine studier innen urtemedisin. Jeg har mindre tid nå som jeg skal ta kreftbehandling men jeg håper jeg etter hvert blir mer tilgjengelig. Uansett er det bare å ta kontakt hvis du ønsker. ... og ja, jeg er opprinnelig fra Island og er ellers utdannet innen markedsføring, IT, hudterapi, druedyrking, fiskeoppdrett og nå aller sist regenrativt landbruk. Jeg slutter aldri å utdanne meg, det er like viktig som å puste.

Å leve livet er en personlig reise, og det finnes ingen fasitsvar på hvordan man skal leve det. Likevel er det noen generelle prinsipper og verdier som mange finner meningsfulle og berikende:

  1. Vær autentisk: Lev i tråd med dine egne verdier, interesser og lidenskaper. Vær tro mot deg selv og følg din egen vei.
  2. Dyrk relasjoner: Verdsett dine forhold til familie, venner og andre nære mennesker i livet ditt. Gi og motta kjærlighet, støtte og forståelse.
  3. Søk etter mening: Utforsk hva som gir ditt liv dypere mening og formål. Dette kan være gjennom karriere, frivillig arbeid, kreative uttrykk eller spirituell vekst.
  4. Lev i øyeblikket: Øv deg på å være til stede og nyte de små gledene i hverdagen. Slipp bekymringene om fortiden og fremtiden, og vær oppmerksom på det som skjer her og nå.
  5. Vær takknemlig: Øv deg på å være takknemlig for det du har i livet ditt, selv i vanskelige tider. Finn glede i de små tingene og verdsett livets enkle gaver.
  6. Vær åpen for læring: Vær nysgjerrig og åpen for nye opplevelser og perspektiver. Fortsett å lære og vokse gjennom hele livet.
  7. Ta vare på deg selv: Prioriter din fysiske, mentale og emosjonelle helse. Sørg for å ta vare på deg selv gjennom sunne vaner, hvile og selvpleie.
  8. Gjør en forskjell: Bidra til fellesskapet og verden rundt deg på en positiv måte. Finn måter å hjelpe andre og gjøre verden til et bedre sted.
  9. Aksepter endring: Vær åpen for endring og tilpasning til livets uunngåelige utfordringer og overganger. Se på endring som en mulighet for vekst og utvikling.
  10. Finn glede: Søk etter gleden i livet og gi deg selv tillatelse til å le og ha det gøy. Ta deg tid til å gjøre ting som får deg til å føle deg lykkelig og oppfylt.

Å leve livet på en meningsfull måte handler om å skape en balanse mellom disse ulike aspektene og finne din egen unike vei til lykke og oppfyllelse.

Previous article
- Annonse -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Annonse -spot_img

Helse og urter

- Annonse -spot_img

More Recipes Like This

- Annonse -spot_img