Chat til glede for kunder og du bestemmer om den er gratis

Must Try

Maria Hrefna Hjalmarsdottir Ringdal
Maria Hrefna Hjalmarsdottir Ringdalhttps://urtekvinnen.no
Jeg bor på et småbruk i Rogaland, hvor jeg driver hagen min etter permakulturprinsipp som passer ypperlig for meg som herbalist. Hagen min muldrer av planter som hager flest dessverre er uten. Jeg ble uteksaminert som herbalist høsten 2023. Dessverre så er jeg helt nylig blitt diagnosert med kreft, leiomyosarkom. Det gjør at livet mitt er litt vanskelig akkurat i disse dager (mars 2024) og jeg forventer at jeg må gjennomgå operasjon og kjemoterapi, med usikker utsikt på fremtiden. Jeg har ellers vært mer eller mindre syk i ca. 19 år og det har gjort at jeg ble herbalist. Jeg har ellers gått mellom det som føles hundrevis med leger, hvor jeg har ofte møtt veggen og ikke fått hjelp og ikke blitt hørt. Det gjelder likevel ikke alle leger jeg har gått til men en veldig stor andel og det forbauser meg. Det gjør at jeg ønsker å hjelpe dem som sliter med helseplager. Hvis jeg kan bidra til at noen får det bedre, da har jeg fått mye ut av livet.Ta kontakt hvis du tror jeg kan hjelpe deg via mine studier innen urtemedisin. Jeg har mindre tid nå som jeg skal ta kreftbehandling men jeg håper jeg etter hvert blir mer tilgjengelig. Uansett er det bare å ta kontakt hvis du ønsker. ... og ja, jeg er opprinnelig fra Island og er ellers utdannet innen markedsføring, IT, hudterapi, druedyrking, fiskeoppdrett og nå aller sist regenrativt landbruk. Jeg slutter aldri å utdanne meg, det er like viktig som å puste.

Jeg har i en periode av 4 måneder fått god hjelp fra chat operatører i utlandet. Jo visserligen svarer de på engelsk og det er det god grunn til når lønn i Norge er så høy at jeg ville ikke kunne tilby varer til så god pris hvis jeg pakket på med mye ekstra finesse og kostnader.

Nei, jeg tror mine kunder liker å kunne kjøpe varer til lav pris og derav gjør jeg det jeg kan for å holde kostnader så lave som mulig. Men jeg betaler kun 4.500 norske kroner for å ha non-stop chat support følgende klokkeslag:

mandag 9:00-21:00
tirsdag 9:00-21:00
onsdag 9:00-21:00
torsdag 9:00-21:00
fredag 9:00-21:00
lørdag 10:00-20:00
søndag 10:00-20:00

Jeg har da tilgang til chat operatører hvor jeg kan ha flertall operatører som svarer på forespørsler samtidig.

Det kan være du tror det er helt på bunn å tilby en chat hvor operatører snakker engelsk, men det er ikke så dumt det på grunn av jeg har merket dramatisk nedgang i antall kunder som blir irritert. Jo, nettopp på grunn av at noen svarer. Til tross de ikke får riktig svar umiddelbart da er noen tilstede som alltid går videre med saken til meg eller en annen som kan hjelpe til.

Det at kunden vet at noen tar tak i saken er det som er mest viktig. Det at noen er tilstede og svarer er viktig.

Jo, det kunne klart vært bedre å tilby chat på norsk, men jeg har ikke den luksus å kunne ha en heltidsansatt med 30.000 kr i månedslønn for å ta chat 37,5 timer i uken. Da må jeg si at flertall chatoperatører som kan tilby chat-tjenester 80 timer pr uke til kun 4.500 kr er godt brukte penger. Og hvis du ønsker chat tjenester 24/7 da koster det kun 1 USD pr time eller omtrent 8 kroner og 50 øre.

Fordelen er at jeg kan tilby lavere pris og bedre respons. Chat operatør vet også om en sak skal videresendes eller ikke. For eksempel da kommer det opp spørsmål hver eneste dag som er av samme karakter og har kun 1 standard svar. I slike tilfeller tar chat operatører svetten fra din panne og du slipper å svare på samme type spørsmål flertall ganger hver uke.

Deilig ikke sant ?

Det som er det fine med chat tjenestene Tawk.to tilbyr er at i grunn er de helt gratis. Ja, det koster ikke en krone å sette i gang å bruke chat systemet deres hvis du selv har hånd om å svar på chat. Så hvorfor ikke å teste denne ut. Litt etterhvert vil du nok se fordelen i å i det hele tatt tilby chat og du vil som vi, oppdage at du selger mer hvis du har noen som svarer på spørsmål kundene stiller.

Tjenesten jeg snakker om hetter Tawk to og har websideadresse Tawk.to, særlig lett å huske pga det er jo en finurlig forandring av “Talk to”.

Så jeg anbefaler at du tester ut Tawk.to.

Hvis vi blir mange nok som bruker Tawk.to, hvem vet kanskje vi kan få til at de skaffer norske operatører til tjenesten og til en god pris.

Jeg vet i hvert fall at nå kan jeg ikke leve uten Tawk.to. Jeg er så utrolig glad de finnes og de har faktisk gjort humøret bedre fordi alle mine kunder er så hyggelig nå som de får respons.

Urtekvinnen har både en Facebook-side og en Facebook-gruppe som du kan bruke for å holde deg oppdatert. Du er velkommen til å ta kontakt via Facebook-gruppen og be om alle slags råd som har med planter og helse å gjøre fra María Hrefna, urtekvinnen. Du kan også sende en e-post via denne siden.

Lenke til Facebook-gruppen:
https://www.facebook.com/groups/urtekvinnen
All rådgivning er gratis

Ansvarsfraskrivelse: Informasjonen som gis på denne nettsiden er kun til utdanningsformål og er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling. Søk alltid råd fra legen din, helsepersonell eller en kvalifisert urtemedisiner med spørsmål du måtte ha angående en medisinsk tilstand. Se aldri bort fra profesjonell medisinsk rådgivning eller utsett å søke det på grunn av noe du har lest på denne nettsiden. Bruken av urtemedisiner bør gjøres med forsiktighet og i samråd med helsepersonell. Individuelle resultater kan variere, og bruk av urter er kanskje ikke passende for alle. Sørg alltid for sikkerheten og hensiktsmessigheten av urtemedisiner med helsepersonell før bruk. Det er ditt eget ansvar å verifisere alt som er skrevet på denne nettsiden, og vi vil på ingen måte bli holdt ansvarlige for informasjonen på denne siden. Vi kan ha skrevet noe feil uten å være klar over det, og du bør alltid bruke din egen dømmekraft.
- Annonse -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Annonse -spot_img

Helse og urter

- Annonse -spot_img

More Recipes Like This

- Annonse -spot_img