Markedsføringsidéer til Valentinsdag

Must Try

Maria Hrefna Hjalmarsdottir Ringdal
Maria Hrefna Hjalmarsdottir Ringdalhttps://urtekvinnen.no
Jeg bor på et småbruk i Rogaland, hvor jeg driver hagen min etter permakulturprinsipp som passer ypperlig for meg som herbalist. Hagen min muldrer av planter som hager flest dessverre er uten. Jeg ble uteksaminert som herbalist høsten 2023. Dessverre så er jeg helt nylig blitt diagnosert med kreft, leiomyosarkom. Det gjør at livet mitt er litt vanskelig akkurat i disse dager (mars 2024) og jeg forventer at jeg må gjennomgå operasjon og kjemoterapi, med usikker utsikt på fremtiden. Jeg har ellers vært mer eller mindre syk i ca. 19 år og det har gjort at jeg ble herbalist. Jeg har ellers gått mellom det som føles hundrevis med leger, hvor jeg har ofte møtt veggen og ikke fått hjelp og ikke blitt hørt. Det gjelder likevel ikke alle leger jeg har gått til men en veldig stor andel og det forbauser meg. Det gjør at jeg ønsker å hjelpe dem som sliter med helseplager. Hvis jeg kan bidra til at noen får det bedre, da har jeg fått mye ut av livet.Ta kontakt hvis du tror jeg kan hjelpe deg via mine studier innen urtemedisin. Jeg har mindre tid nå som jeg skal ta kreftbehandling men jeg håper jeg etter hvert blir mer tilgjengelig. Uansett er det bare å ta kontakt hvis du ønsker. ... og ja, jeg er opprinnelig fra Island og er ellers utdannet innen markedsføring, IT, hudterapi, druedyrking, fiskeoppdrett og nå aller sist regenrativt landbruk. Jeg slutter aldri å utdanne meg, det er like viktig som å puste.

Januar er snart over og neste måned må vi gå romantisk modus før Valentinsdagen kommer. Dette må vi bruke for å gi kundene ekstra goder å velge mellom når han eller hun skal gi sin elskede en hyggelig gave.

Hva kan du tilby dine kunder ? Hvis du ikke har planlagt noe allerede da er riktig tid nå. Du har fortsatt ca 2 uker på deg. Hvis du gjør jobben din riktig vil du antakelig få flere kunder i databasen din.

Vi skal gi deg et par gode ideer å jobbe ut fra.

Samarbeid med bedrifter i nabolaget

# 1 Opprett allianse med andre virksomheter som utfyller dine tjenester.

Hvis du vet hva som er grunnprinsipp i markedsføring da er det at du må kjenne kunden din. Det for å kunne lansere gode markedføringsstrategier.

Bruk derfor lokalt  næringsliv og lokale naboer (de som vanligvis blir besøkt av din ideelle klient) som partnere og opprett felles strategier som kan bringe både deg og dem økt kundetrafikk.

For eksempel, hvis du har en frisørsalong, da kan du ta kontakt med din nærmeste ønskede samarbeidspartner som er hudpleiesalong. Du kan be de om å legge ut rabattkuponger til sine kunder. F.eks 20% rabatt til alle som booker en behandling som Valentingsgave. Hudpleiesalongen kan gjengjelde tjenesten med å tilby alle sine kunder 20% rabatt hos din frisørsalong.

Dette er en god måte å få nye kunder på. Det trenger givetvis ikke å være Valentinsdag for å sette igang med slikt samarbeid og det trenger ikke å være 2 stk velværebedrifter. Det kan være mange andre bransjer.

Konkurranse via sosial media kan nå langt

# 2 Lag en konkurranse

Lag en konkurranse for Valentingsdagen. Bruk dine databaser og sosiale nettverk for å spre budskapet. Lag en uimotståelig konkurranse og tilby fantastisk rabatt eller en gratis tjeneste for vinneren. 

Det beste verktøyet for å fremme det er ditt digitale media (facebook, twitter, instagram), tilpasse meldingen “konkurransen” til tonen og fokus som du gir til hvert sosialt nettverk. Konkurransene bidrar mye til å øke forholdet ditt med kundene. Tross alt er du “å gi bort” dine tjenester.

For eksempel, lansere en konkurranse om 5 gratis pakker bestående av “Klipp + frisyre + sminke”og for å delta må dine følgere laste opp et bilde relatert til temaet for å vinne konkurransen for det mest originale bildet. Bruk hashtag. La det bildet som får fleste likes vinne og så videre. 

# 3 Hva vil klienten ha? Tilbyr det!

Tilby det lille ekstra til kundene dine

Er ikke Valentingsdagen fantastisk for å gjenopprette kontakt med gamle kunder? Det en kunde vanligvis leter etter er en virksomhet som gir en annen opplevelse. Du må være til stede, kunden kan under ingen omstendigheter glemme at du eksisterer. 

Hvorfor bruker du ikke begrepet “Inviter en venn”. På den måten får du ikke bare lojalitet til kundene du allerede har, men også nye, som kan være par eller venner av klienten din. Du kan også tilby en ettermiddag med venner i frisørsalongen din. Og i stedet for å bestille en timeavtale, tilbyr du hele ettermiddagen, med en snacks og til det inkludert, for å gjennomføre de avtalte behandlingene eller pakken de har valgt til en spesielt god pris. Det kan være en god ide?

Send ut en e-post til dine klienter og spør dem rett ut, hva ønsker de seg fra deg? Gjør det de ønsker.

Urtekvinnen har både en Facebook-side og en Facebook-gruppe som du kan bruke for å holde deg oppdatert. Du er velkommen til å ta kontakt via Facebook-gruppen og be om alle slags råd som har med planter og helse å gjøre fra María Hrefna, urtekvinnen. Du kan også sende en e-post via denne siden.

Lenke til Facebook-gruppen:
https://www.facebook.com/groups/urtekvinnen
All rådgivning er gratis

Ansvarsfraskrivelse: Informasjonen som gis på denne nettsiden er kun til utdanningsformål og er ikke ment som en erstatning for profesjonell medisinsk rådgivning, diagnose eller behandling. Søk alltid råd fra legen din, helsepersonell eller en kvalifisert urtemedisiner med spørsmål du måtte ha angående en medisinsk tilstand. Se aldri bort fra profesjonell medisinsk rådgivning eller utsett å søke det på grunn av noe du har lest på denne nettsiden. Bruken av urtemedisiner bør gjøres med forsiktighet og i samråd med helsepersonell. Individuelle resultater kan variere, og bruk av urter er kanskje ikke passende for alle. Sørg alltid for sikkerheten og hensiktsmessigheten av urtemedisiner med helsepersonell før bruk. Det er ditt eget ansvar å verifisere alt som er skrevet på denne nettsiden, og vi vil på ingen måte bli holdt ansvarlige for informasjonen på denne siden. Vi kan ha skrevet noe feil uten å være klar over det, og du bør alltid bruke din egen dømmekraft.
- Annonse -spot_img

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

- Annonse -spot_img

Helse og urter

- Annonse -spot_img

More Recipes Like This

- Annonse -spot_img